Kaularangan välilevyn pullistumaKaularangan välilevyn pullistuma

Oireet:

Voimakas niskan ja  käden särky, joka tuntuu sekä levossa että liikkeessä. Yleensä kaikki pään liikkeet ovat kivuliaita ja heijastelevat kivun toiseen yläraajaan. Kipulääkkeiden vaikutus on huono.

Syyt:

Välilevy on pullistunut ulos nikamien välistä ja painaa käteen menevää hermoa. Usein hermojuuri on myös tulehtunut. Tila voi tulla tapaturman seurauksena ( esim. autokolari tai kaatuminen) tai kehittyä hitaasti hankalien työasentojen seurauksena. Usein taustalla on vuosien lievempää oireilua niskassa ja hartioissa. Oireet voivat yllättäen pahentua, jopa useiden kuukausien jälkeen tapaturmasta.

Hoito OMT-Fysioterapia Liikkeessä:

Kyseessä on yleensä erittäin hankala ongelma, joka vaatii tarkkaa fysioterapian ja liikunnan annostelua. Tärkeää on myös oikein annosteltu kivun hoito. Hoitojakso voi olla pitkä. Aluksi hoidetaan kipua ( esim. akupunktiolla) ja jatkossa keskitytään enemmän liikkuvuuden tasapainottamiseen ja hyvään  pään ja niskan hallintaan. Yhteistyö hoitavan lääkärin kanssa on myös erittäin tärkeää, jotta lääkitys on oikeaa ja riittävää.

Varaa aika: 050 5907 412

Tulosta ja täytä esitietolomake ennen hoitoon tuloa